__gaTracker('send','pageview');

Waar te koop UGG Pantoffels 1002807 Roze Nederland -51% online in Nederland

Als een native Zuid Californische toegegeven, gewillig aan sportieve UGGs uitverkoop uggs met korte shorts in middelbare school en zelfs high school. Wordt warm en fuzzy aan de binnenkant, is het moeilijk om te negeren hun hemelse comfort. En wie ze beschouwd als “mode” in de mid 2000s, ik dank hen. Maar nu dat ik woon aan de kant van het land waar koud weer een ding is, UGGs vertegenwoordigen meer dan stijl. Zij zijn de herfst winter voet kleding die ik ga naar in tijden van comfortabele nood.Sommige mensen zijn echter niet net zo gastvrij van de laars. Ryan Henrich, NYU tweedejaars, toegeeft dat hij “niet bevalt hen” op meisjes. “Ik liever de leder of Frye boot,” zegt hij. En Junior, Grace Conway bevestigt, “Ik gebruikte om te dragen van de oude bruine UGGs, maar nu heb ik de grijze gebreide degenen omdat ze minder.UGGy.” Grace maakt een geldig punt. Terwijl de classic bruin, shin hoog UGG lijkt minder aanvaardbaar zijn, mensen zijn niet gestopt met de naam merk sport. Ze hebben gewoon de stijl veranderd.Eerste gemaakt door Brian Smith in 1978, viert UGG Australia haar 35e verjaardag deze maand. 35 jaar maakt de ouder dan Adele, Jason Segel, en Prins William laarzen. Smith opgevat aanvankelijk het plan om schapenvacht op een boot terwijl op de stranden van Zuid Californië.

Dat aan de orde gesteld baart zorgen dat Deckers is sterk afhankelijk van het koude weer in het vierde kwartaal. Ondertussen, stijgende concurrentie uit het graag van Tory Burch en Michael Kors KORS, veroorzaakt ook zorgen dat Ugg, eens een beroemdheid favoriete, kan hebben verloren haar cachet.Om te evolueren Ugg jaar door als een meer zakelijke, Chief Executive Angel Martinez heeft toegevoegd kleuren en stijlen aan Ugg de klassieke boot terwijl het etiket in categorieën met inbegrip sandalen en casual schoenen uitgebreid. Shoppers ook kunnen aanpassen hun eigen laarzen nu. Deckers onthulde ook een Ugg Pure lijn van schoenen met behulp van wol ter bestrijding van stijgende schapenvacht kosten, die had pijn winsten tussen 2010 en 2012. Dit kwartaal zullen winst profiteren van lagere schapenvacht kosten Deckers onderhandeld over vorig jaar.Martinez heeft ook geweest openen meer van de eigen winkels, met een focus op Azië, om haar afhankelijkheid van groothandel bestellingen, die zijn gedaald op de Amerikaanse markt de grootste gemak.”De innovatie motor die van het merk UGG evolutie van een regionale binnenlandse vrouwen groothandel merk in een globale meerkanaals aangewakkerd, luxe comfort merk over haar 35 jaar geschiedenis is sterker dan ooit, “zei Martinez op een call, toe te voegen Deckers verwachting naar boven $1,5 miljard in de verkoop dit jaar. “Met een warme start naar het verleden twee seizoenen vallen, werd het duidelijk dat we nodig een meer robuuste schoeisel aanbod naar betere brug de kloof tussen de late zomer en het begin van het vakantieseizoen hadden.”Toch, sommige analisten zorgen Deckers winst kan worden gekwetst als het besteedt agressief om te bouwen zijn eigen opgeslagen. Er is ook bezorgdheid een daling van de hoge cijfer in Amerikaanse groothandel bestellingen Waxing vraag kan geven.De belangrijkste vraag is “zijn de warenhuizen, onafhankelijke schoeisel detailhandelaren en internationale distributeurs die heeft geholpen bij het UGG merk bouwen in een $1B merk corrigeren in het bestellen van aanzienlijk minder product,” Credit Suisse analist Christian Buss zei, het toevoegen van deze kanalen hebben een “nauwere ugg boots begrip” verschuiving van de consument smaak.

Rock wat je hebt.Neem dat, trend watchers: Ugg Australia’s nu klassieke laarzen in hun comfortabele, gezellige glorie zijn nog steeds going strong na 35 jaar, hebben net vierden hun verjaardag deze maand op alle het bedrijf dat eigendom is opgeslagen.De soort van onhandig schapenvacht laarzen zijn verklaard “in” en ze hebben is genaamd “uit” vele malen. Zij hebben geslagen uit nog meer. “Maar hun trouwe fans houden ze te kopen.”Hebt u ooit geprobeerd een op? Als u deed, zou je weten,”zegt Tacey Powers, nationale merchandise manager voor Nordstrom. “Ze maken deel uit van de dagelijkse garderobe. U bezit een sneaker, u bezit een flip flop, je eigen een Ugg.”De originele boot stijl is nog steeds het meest populair, maar Ugg heeft vertakt met meer mode y silhouetten en lounge. Home producten zoals dekens en decoratieve kussens zal worden aangeboden deze vakantieseizoen. Bijna elk item is aangeraakt, zelfs als het verborgen aan de voet van de hiel, door de handtekening schapenvacht voering.”U moet comfortabel in Ugg. Je moet een goed gevoel. Onze tag line is, ‘voelt als niets anders. We willen dat ze als de Ga naar paar in je kast voor alles,”zegt Ugg Australië Voorzitter Connie Rishwain. “We don’t want to worden de mooie paar u nooit dragen.”De piek van Ugg popcultuur trendgevoeligheid was in de vroege 2000s, wanneer Hollywood starlets ze maakte deel uit van hun uniform met korte denim minirokken. Nooit denken dat ze waren cruisen de zonnige stranden van Malibu, Calif.Now het geëvolueerd naar een “Goldie Hawn zoeken in Aspen,” zegt Adam Glassman, creatief directeur bij O, The Oprah Magazine, en dat is hoe je ze moet uggs goedkoop dragen: met beenkappen en een lange trui, of jeans en een bont bijgesneden parka. Of als je gewoon niet schelen.”Negeren de rest van je outfit. Het is bijna onmogelijk om te bouwen van een outfit om hen heen,”zegt hij.Echter, draag ze niet met sokken. Niet omdat ze slecht kijken zullen, maar u zult missen op de schapenvacht sensatie die ze speciaal maakt. Het strand bums eigenlijk had een soortgelijk idee om Ugg Australia oprichter Brian Smith, die deze laarzen van bracht neer onder naar Zuid Californië in de jaren zeventig. Ze waren met name populair bij mannelijke surfers.Maar Deckers buiten Corp gekocht Ugg in 1995 en zag zijn potentieel met jonge vrouwen. “We geërfd zijn inventaris en haar klanten,” zegt Rishwain, “maar wat blies mijn geest was het verkopen via.

Opnieuw, veranderde ik liep naar buiten, en iedereen zei: “Wow, u zijn de slimste man hier.” “UGG laarzen bovenliggende Deckers buitenbad Corp dek, na zien haar voorraad daling tot een dieptepunt van $28.63 een jaar geleden, sprong 17% tot $67.71 op Friday.The onderneming, die ook eigenaar is van de merken Teva en Sanuk sandalen, gemeld zijn derde kwartaal de winst bijgevuld consensus raming bijgehouden door FactSet door 23 cent per aandeel. Beheer ook ter sprake gebracht haar volledige jaar winstvooruitzichten zelfs als het dit kwartaal weer verlaagd omdat het verplaatst marketing uitgaven aan de kritische vakantie vierde kwartaal van vorig kwartaal.Deckers aandelen gedaald nadat het bedrijf de afgelopen twee resultaten vakantie waren gekwetst door warmer weer dat gedeukte vraag naar de schapenvacht bekleed Ugg laars dat vertegenwoordigd meer dan vier vijfde van de totale verkoop Uggs australia nederland van het bedrijf en de meerderheid van zijn winst.

Please follow and like us:

Leave a comment

Leave a reply